top of page

Föreläsningar

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Vår ambition med våra föreläsningar är att du som lyssnar ska lära dig något nytt, bli inspirerad och nyfiken. Känslan ska vara både "aha" och "haha". Vi har föreläst för tusentals personer i alla konstellationer och är lika bekväma på den stora som den lilla scenen, i konferensrummet och digitalt. Längden på föreläsningen anpassar vi efter dina önskemål. Innehållet är naturligtvis alltid kopplat till hjärnan, varför vi ska träna den och hur vi kan göra detta på olika sätt. Vill du att vi fokuserar lite extra på något särskilt just ditt företag är nyfikna på löser vi oftast det.

Skärmavbild 2022-08-01 kl. 15.24.45.png

Energikick på konferensen

Vi har under pandemin gjort många inslag på konferenser (inte minst digitala) där vår roll har varit att bjuda deltagarna på något annorlunda, som exempelvis att vid tre tillfällen under en halvdag låta alla göra en hjärnträningsövning på fem minuter. Detta tillsammans med en kortversion av vår föreläsning har uppskattats mycket just för att det varit något helt nytt och annorlunda som givit både kunskap och energi.

Intresserad av att
boka en föreläsning?

Skicka ett mail där du skriver vad ditt mål med vår föreläsning är, i vilket sammanhang, hur många ni är och hur lång du vill att föreläsningen ska vara - så återkommer vi med ett förslag.

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon

Tack för ditt mail!

IMG_1728.jpeg
0A5A0002.jpg
bottom of page