top of page

Föreläsningar

Vi vill inspirera genom föreläsningar som är interaktiva, genererar hög energi och skapar nyfikenhet samt väcker en lust och vilja hos mottagaren att förbättra sig. Att träna hjärnan är lika roligt som det ger insikter om att det är fullt möjligt att fortsätta utvecklas hela livet. 

 

Föreläsningarna ger åhörarna både teori och konkret upplevelse av vad begreppet Growth mindset innebär. Vi ger en introduktion till mental träning samt träningsmetoden Life Kinetik - det vill säga hjärnträning genom tankar och genom rörelser. Verktyg som hjälper dig att träna hjärnan och förbättra ditt mentala och fysiska välbefinnande.

Vi skräddarsyr även föreläsningar för att passa ert behov. Vanliga områden vi föreläst kring är stress, effektivitet, kreativitet och produktivitet men eftersom hjärnan är vårt specialintresse har vi inga problem att skapa en föreläsning som passar just era önskemål.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Daniel Collin lecturing
Jessica Collin lecturing

Energikick på konferensen

 

Vi har gjort många inslag på kickoffer och konferenser (även digitala) där vår roll har varit att bjuda deltagarna på något annorlunda, som exempelvis att vid tre tillfällen under en halvdag låta alla göra en hjärnträningsövning på fem minuter.

Detta tillsammans med en kortversion av vår föreläsning har uppskattats mycket just för att det varit något helt nytt och annorlunda som givit både kunskap och energi.

Vi gör även mycket uppskattade halv- och heldagsprogram där vi i en "Brain bootcamp" skapar ett innehåll tillsammans med uppdragsgivaren baserat på vad de vill förbättra. Exempelvis har vi haft fokus på Growth mindset, Teambuilding, Stress, Mental hälsa, Mental träning, Mental styrka, Personlig utveckling för att nämna några områden våra kunder brukar vilja utvecklas inom.

Intresserad av att
boka en föreläsning?

Skicka ett mail där du skriver vad ditt mål med vår föreläsning är, i vilket sammanhang, hur många ni är och hur lång du vill att föreläsningen ska vara - så återkommer vi med ett förslag.

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon

Tack för din förfrågan!

Audience standing
Audience
bottom of page