top of page

Våra samarbetspartners

Life Kinetik logotype

Life Kinetik Scandinavia

Life Kinetik® kom till Sverige och Danmark i 2011. Sommaren 2017 skapade vi en Skandinavisk organisation, där Life Kinetik Sverige med huvudkontor i Göteborg även är ansvarig för Life Kinetik Danmark och Life Kinetik Norge. Under 2022 börjar vi att utbilda i Norge.

Unestål logotype

Unestål Education

Skandinaviska Ledarhögskolan SLH, som i nov 2019 bytte namn till Unestål Education, grundades 1990 av Fil.Dr. Lars-Eric Uneståhl som en non-profitorganisation med visionen ”Utbildning och träning för en bättre värld”. Våra utbildningar är inriktade på personlig utveckling och utveckling av yrkeskompetens och livskvalitet hos individer, team och organisationer. Vår målgrupp är enskilda individer, företag och offentliga sektorn.

Beta logotype

Beta Team Performance

I mer än 25 år har vi hjälpt företag att förflytta sig framåt, i takt med sin samtid. Vi mäter, analyserar och utvärderar hur din organisation mår, och tar reda på exakt vad ni behöver för att utvecklas. Med rötter i idrotten tar vi med oss en tydlighet, enkelhet och inspiration i allt vi gör, och vår långa erfarenhet inom branschen gör att vi kan förse er med de rätta verktygen – så att ni kan arbeta tillsammans som ett lag, röra er framåt och uppnå era mål

bottom of page